Courses Exchange Students 2024-25
-
1. Logies-, restaurant-, en cateringmanagement: 60 SP
-
2. Logies-, restaurant- en cateringmanagement: 60 SP
Courses ECTS F&B beheer 5 Marketing 5 Personeelszaken 3 Sales & negotiatietechnieken 5 -
catering
Note: Je moet alle opleidingsonderdelen volgen. Courses ECTS Evoluties in de F&B-sector 3 Toepassingen Catering 5 Verdieping catering 4 Werkplekleren Catering 30 -
logies
Note: Je moet alle opleidingsonderdelen van deze afstudeerriching volgen. Courses ECTS Inrichting & uitrusting 3 Logiesmanagement 3 Taal- & communicatievaardigheid: Frans II 3 Taal- & communicatievaardigheid: Engels II 3 Werkplekleren Logies 30 -
restaurant
Note: Je moet alle opleidingsonderdelen volgen. Courses ECTS Evoluties in de F&B-sector 3 Gastronomie 4 Productkennis wijnen en dranken 5 Werkplekleren Restaurant 30
-
*modeltraject steeds onder voorbehoud van wijzigingen