Courses Exchange Students 2025-26
-
1. Voedings- en dieetkunde: 60 SP
Courses ECTS Quality & Quantity S1 4 Biomedische wetenschappen S1 3 Chemie S1 3 Biochemie S1 3 Diëtetiek S1 3 Gezondheidsvoorlichting S1 3 Methoden en onderzoek S1 4 Praktijkonderzoek S1 3 Food & Nutrition S2 4 Biochemie S2 3 Diëtetiek S2 3 Methoden en onderzoek S2 3 Microbiologie van de voeding S2 3 Toegepaste psychologie S2 3 Voedingsmiddelenleer S2 4 Food Sciences S2 3 Taste & Food skills S1-2 4 Dietetic skills S1-2 4 -
2. Voedings- en dieetkunde: 60 SP
Courses ECTS Lifestyle & Health Promotion S3 5 Humane biochemie S3 4 Biomedische wetenschappen S3 3 Diëtetiek S3 4 GezondheidsbevorderingS3 3 Methoden en onderzoek S3 3 Toegepaste psychologie S3 3 Production & Facility S4 7 (Industriële) Productie S4 6 Diëtetiek S4 3 Facilitair management S4 6 Kwaliteitscontrole van de voeding S4 3 Taste & Food Skills S3-4 5 Dietetic skills S3-4 5 -
3. Voedings- en dieetkunde: 60 SP - Diëtist
Courses ECTS Specialisatie S5 3 Biomedische wetenschappen S5 3 Dietetic skills S5 4 Diëtetiek S5 4 Voedingszorg S5 3 Internationale professionalisering S5 3 Toegepaste psychologie S5 3 Taste & Food skills S5 3 Stage S6-1 12 Stage S6-2 10 IPSIG S6 3 Bachelorproef S5-6 6 -
Keuzepakket professionalisering S5
Note: Je moet 1 opleidingsonderdeel kiezen. Courses ECTS Algemene psychologie 3 Positieve psychologie 3 Klinische diëtetiek S5 3 Management (strategisch niveau) S5 3 Professionalisering S5 3 Grootstedelijk onderwijs 3 Sportvoeding S5 3
-
-
3. Voedings- en dieetkunde: 60 SP - Sportdiëtist
Courses ECTS Sportvoeding S5 3 Biomedische wetenschappen S5 3 Dietetic skills S5 4 Diëtetiek S5 4 Internationale professionalisering S5 3 IPSIG S6 3 Stage S6-1 12 Stage S6-2 10 Taste & Food skills S5 3 Toegepaste psychologie S5 3 Voedingszorg S5 3 Sportdiëtetiek S6 3 Sportcasuïstiek S5-6 6
*modeltraject steeds onder voorbehoud van wijzigingen